Buitenschoolse opvang

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom bij de buitenschoolse opvang. BSO De Villa heeft drie groepen: de Schatgravers, bedoeld voor de jongste kinderen kinderen uit de groepen 1 t/m 4 en de Kapiteinen, bedoeld voor de oudere kinderen uit de groepen 5 t/m 8. De BSO groepen zijn zo samengesteld zodat er altijd leeftijdsgenootjes in de groep zitten.

Bij ons komen kinderen die in de wijk op school zitten: basisschool De Hoeksteen en IKC De Ark. Ook komen er kinderen spelen van vanuit een paar s.b.o of s.o. scholen. Ook zij zijn van harte welkom.

Op de woensdagen werken we samen met de BSO van IKC de Ark, zij zitten in hetzelfde pand. De kinderen van De Villa spelen dan samen met Kinderen van De Ark.

Tijdens de schoolvakanties spelen de kinderen van BSO De Villa bij Vakantieopvang Holy. Dit is in hetzelfde gebouw aan de Baarnhoeve. We gebruiken dan de lokalen van zowel De Villa als De Ark.

U bent welkom  voor een rondleiding. U kunt uw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang via het ouderportaal van UN1EK. Bekijk de flexibele opvangpakketten en kosten voor buitenschoolse opvang.